Team RaceArt sluit Porsche GT3 Cup Challenge Benelux af
RaceArt Team

Met een vierde (Roger Grouwels), een zesde (Edward Grouwels) en een zevende plek (Bas Barenbrug) in het eindklassement van de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux, mag Team RaceArt zeker zeggen dat de rijders van het team een goed en regelmatig seizoen hebben afgewerkt. Misschien ontbrak de kers op de taart, met name een nieuwe titel, maar niet ieder sportjaar is hetzelfde. 

Roger Grouwels: “Ik ga heel eerlijk zijn, het niveau van de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux is op enkele jaren tijd enorm gestegen. In ons klassement voor de gentlemen drivers, overigens gewonnen door een snelle dame, waarvoor mijn felicitaties Sandra Van der Sloot, waren we erg aan elkaar gewaagd en de onderlinge verschillen waren erg klein. Een opgave, een minder weekend maken het verschil tussen een ereplaats en de top van het klassement en dat niet met een of twee rijders, neen, met een stevig peloton. Als ik naar mijn eigen prestaties kijk, dan noteer ik vier zeges in twaalf wedstrijden, evenveel als de latere kampioen, maar zij telt meer podiumplaatsen dan ik en daar zit het verschil. Ik was, omwille van welke reden dan ook, net niet regelmatig genoeg. Anderzijds, met vier zeges kan je ook weer niet ontevreden zijn. We hebben met vier rijders de twaalf overwinningen gedeeld en  ik stond viermaal bovenaan, dat is naar mijn gevoelen een mooie eindbalans.” 

Team RaceArt zag ook Edward Grouwels en Bas Barenbrug regelmatig heel dicht bij het podium komen, een bewijs van de progressie van de beide rijders, in een toch wel erg competitieve omgeving. 

Wat het team in het volgende raceseizoen zal doen, is nog niet bekend. Het team zal daar later zeker over communiceren. 

< Terug naar overzicht
RaceArt Nieuws
 • Image
  08 Oktober '19
  Porsche Carrera Cup Benelux kent spannend einde seizoen lees meer...
 • 24 September '19
  de finale strijd van de Porsche Carrera Cup Benelux is van start. lees meer...
 • Race
  05 September '19
  Team RaceArt doorbrak de lange zomerpauze lees meer...
Sponsoren